Смело ме обичай...
Не се промъквай тихичко на пръсти...
Не ме докосвай със слова...
не мислиш ли, че в църквата се кръстят
унилите - да срещнат любовта?...
Не се промъквай - смело ме обичай!...
Не искаш нищо - няма да ти дам...
Ела, за да не бъдеш ничий -
без свещ ела в любовния ми храм!...
04.юни2008г.
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados