5.06.2008 г., 9:01 ч.

Смело ме обичай... 

  Поезия » Любовна
664 0 16

             Смело ме обичай...

Не се промъквай тихичко на пръсти...
Не ме докосвай със слова...
не мислиш ли, че в църквата се кръстят
унилите - да срещнат любовта?...

Не се промъквай - смело ме обичай!...
Не искаш нищо - няма да ти дам...
Ела, за да не бъдеш ничий -
без свещ ела в любовния ми храм!...

04.юни2008г.

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??