30 abr 2010, 6:41

Смешна драма 

  Poesía » Para niños
1126 0 9

Гъсокът съска,

патокът се спуска,

петелът се петлежи,

пуякът се пуяклежи.

Кокошката кряка,

патката с клюн трака,

гъската се надува,

пуйката негодува.

Всички заедно кряскат

малките в двора стряскат.

Каква кавга голяма,

каква смешна драма!

 

Ястребът се спусна

на закуска вкусна.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??