26 ene 2011, 12:43

Смешно, нали 

  Poesía
479 0 0

Ти си малка тайна.

Любов незнайна.

Ти си като детска песничка,

тайно скрита в килера на сърцето.

Помниш ли онзи ден в гората

или онзи до реката.

Знаеш, че винаги съм си

слушала сърцето,

всеки луд импулс.

И сега какво,

дори не мога

да ти пратя и писмо.

 

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??