Ти си малка тайна.
Любов незнайна.
Ти си като детска песничка,
тайно скрита в килера на сърцето.
Помниш ли онзи ден в гората
или онзи до реката.
Знаеш, че винаги съм си
слушала сърцето,
всеки луд импулс.
И сега какво,
дори не мога
да ти пратя и писмо.
© Апокалиптикс А Все права защищены