26 jun 2006, 23:10

СМЕТКИ 

  Poesía
736 0 9
                         СМЕТКИ

Поглеждам нервно телефона,
то-о-олкоз днес е тих,
звук дори не е отронил,
а вчера сметката платих.

В кьщи сьщо много тихо,
двете котки кротко спят.
С мьркане си те платиха,
след вкусен рибешки обяд.

И отегчено кабелната пущам,
БРЕХ!!!Че няма ток!!!
Та абонат сьм не на ужким,
плащам винаги вьв срок.

Аре-радиото на батерий,
вчера купих ги и ЩРАК!!!
Гледам умно и се дзверя,
няма никой-пьлен мрак!

Та за разходка план приех,
че вече писна ми от сметки
и новите обувки взех,
пьк те с разлепени подметки...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??