Със нежни думи аз те отричам,
но ти си тук и на теб се вричам.
Сълза гореща по мен се стича,
тяло студено отрича.
И хора грешни с ръце горещи
по калта черна тичат,
но късно, аз съм в блян и не го отричам.
© Дани Иванов Todos los derechos reservados