1.12.2013 г., 12:14 ч.

Смирение 

  Поезия » Любовна
561 0 2

Със нежни думи аз те отричам,

но ти си тук и на теб се вричам.

Сълза гореща по мен се стича,

тяло студено отрича.

 

И хора грешни с ръце горещи

по калта черна тичат,

но късно,  аз съм в блян и не го отричам.

© Дани Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??