16 jul 2008, 17:03

Смисъл, който ти си знаеш... 

  Poesía » Otra
572 0 1

Смисъл, единствен,

който ти си знаеш...

Смисъл, скрит,

от устни страстни и горещи...

Смисъл, велик,

от тях живот да търсиш...

Смисъл...

от всеки дъх да те боли жестоко,

докато целувки разума ти безнаказано отмиват...

Смисъл, сълзите скришом да бършеш,

без смисъл, недоизплакани, да чакат края...

Смисъл сърцата едно да сънуват,

без смисъл отново да се събудят...

© ДиаНа Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • има нещо магично...което ме завъртя тук...
    може би...смисълът, сълзите скришом да бършеш...
    ех...Диана...ти си знаеш...
Propuestas
: ??:??