15 ago 2008, 11:32

Смутена 

  Poesía » De amor
786 0 11
Смутена съм, очи от мен отвръщаш,
харесваш ме, а сякаш те боли.
Пестиш се, искаш да си тръгнеш -
смутеният май всъщност, че си ти.

От погледа ти тръпки ме побиват,
превръщаш устните ми в късче лед,
а исках само да ти се усмихна -
очите ми все питаха за теб.

Смутена съм, а ти си ураганен,
под веждите ти струпан е гнева.
Не се сърди - аз просто си играя.
Душата ми по детски те позна.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??