2 mar 2007, 19:57

смЯх 

  Poesía
805 0 2
Имах аэ една усмивка,
беше на лицето ми като эаливка!
Не помня аз къде я скрих!
Сетих се... и я открих!
В джоба сложих я отдавна
и сега отново съм забавна!

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??