Mar 2, 2007, 7:57 PM

смЯх 

  Poetry
814 0 2
Имах аэ една усмивка,
беше на лицето ми като эаливка!
Не помня аз къде я скрих!
Сетих се... и я открих!
В джоба сложих я отдавна
и сега отново съм забавна!

© Грета Стоилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??