19 oct 2007, 0:27

смях и сълзи 

  Poesía
738 0 16

сподавен стон

въздишка
преглътнати сълзи
не плача
мълча
само отвътре
боли

смея се често
но със сълзи
а колко лесно
от сладки
и усмихнати
те преминават
в тежки
солени
без никой да усети
само дето
смеейки се
ми
горчи

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??