17 oct 2018, 11:44

Смяна 

  Poesía » De humor
910 5 7

(Чух, щели да махат паметника на Ботев от Борисовата градина...)

 

Предишният народ бил прост.

Днеска мислим по-критично.

Ще сменят кръста на Христос.

Не бил скован демократично.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??