Oct 17, 2018, 11:44 AM

Смяна 

  Poetry » Humour
1026 5 7

(Чух, щели да махат паметника на Ботев от Борисовата градина...)

 

Предишният народ бил прост.

Днеска мислим по-критично.

Ще сменят кръста на Христос.

Не бил скован демократично.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??