22 nov 2008, 10:56

Снежен ден 

  Poesía
1799 0 7
Снегът плете бяла красота,
усмивка на дете през заледените стъкла,
звън вълшебен и следи от шейна,
дъх на Коледа и бяла тишина,
с пръсти по стъкло рисувам
и коледната песен на снежинките чувам,
радост се сипе на парцали
и покрива улиците зажаднели,
детски смях или коледно звънче,
звук радостен топлота на плюшено мече,
подарък най-вълшебен за теб
и мен е този снежен ден!!!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??