3 dic 2007, 8:08

Снежен вихър 

  Poesía » Del paisaje
567 0 6
                         Снежен  вихър

                Вятърът суров не спира,
                върбата вее тъжно бели коси.
                Сгушена  къщичка стара,
                привлече слънчеви, топли лъчи.

                Коминче... дим се извива...
                Пред него, сгушен премръзнал врабец...
                В зимна приказка бяла,
                гората  шуми - вятърна  хала...

                Слънцето леко наднича,
                студ  сковава, всичко вледенено.
                А снежният вихър лудува,
                със снежинка немирна палува...
       

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??