3.12.2007 г., 8:08 ч.

Снежен вихър 

  Поезия » Пейзажна
547 0 6
                         Снежен  вихър

                Вятърът суров не спира,
                върбата вее тъжно бели коси.
                Сгушена  къщичка стара,
                привлече слънчеви, топли лъчи.

                Коминче... дим се извива...
                Пред него, сгушен премръзнал врабец...
                В зимна приказка бяла,
                гората  шуми - вятърна  хала...

                Слънцето леко наднича,
                студ  сковава, всичко вледенено.
                А снежният вихър лудува,
                със снежинка немирна палува...
       

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??