11 mar 2006, 21:45

Снежинка 

  Poesía
1922 0 0

Целувала ли те е някога снежинка

виждал ли си как върху устните ти се разтапя тя

усещал ли си как бавно се превръща в сълза

и шепне нежно с думите на любовта?

Чувал ли си този шепот нежен

разбиват се в сърцето като вълна в залив безбрежен,

усешал ли си как устните горещи

парят,върху тях се стичат сълзите безутешни

и безсилна съм аз това да спра,

от страх още повече да не се нараня

и каквото и да правя,

не мога аз думите на снежинката да забравя,

думите,с които тя ми обеща,

че ти само мой ще си на света,

но не зная защо така жестоко ме излъга

и не ми каза,че ти сега си с друга

може би затова като сълза върху устните се топи,

но дали и нея като мен я боли??

© Моничка Захарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??