Снежинке бяла,
колко мъки си видяла,
видяла и замълчала?
Колко сълзи,
плод на разбити души,
си попила, попила и заличила?
Колко молби долови,
долови и осъществи?
Колко щастие дари
в самотните ми дни?
© Соня Todos los derechos reservados
Прегръдка!