Feb 9, 2010, 1:55 PM

Снежинка 

  Poetry » Other
685 0 1

Снежинке бяла,

колко мъки си видяла,

видяла и замълчала?

 

Колко сълзи,

плод на разбити души,

си попила, попила и заличила?

 

Колко молби долови,

долови и осъществи?

 

Колко щастие дари

в самотните ми дни?

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??