Затварям очи - прегръщат ме сънища.
Снежинка щастливо блести!
Вървя по следи - показват ми пътища.
Нежност сърцето плени!
Докосва ме приказка! Нощ е посипана
от момини бели сълзи.
Целува ме блясъкът! От танца орисана
душата ми лъч приюти.
Очите пламтят - гори искрица невинна.
Пребъднал съдбовен момент!
Гали ме с ритъма - снежинка светлинна.
Върти ме в туптящ пирует!
Вечност неписана. Танцувана в сънища.
Намерих! Отварям очи.
Любов избродирана на нежни платнища -
снежинков балет ми дари!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados