22 dic 2007, 0:51

Снежна мелодия 

  Poesía
876 0 5
 

Сняг убил следата на стъпките,

сух вятър бавно дави глътките.

Тиха мелодия топли изпръхнали,

замръзнали устни, но не и издъхали.

Глезени заровени в смърт снежна,

труден такт за мелодията нежна.

Пръсти треперещи и вкоченени,

прерязани от струни заледени.

Сетен дъх снежинките стопява,

помнят мелодията, но тя ги забравя.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??