Сняг убил следата на стъпките,
сух вятър бавно дави глътките.
Тиха мелодия топли изпръхнали,
замръзнали устни, но не и издъхали.
Глезени заровени в смърт снежна,
труден такт за мелодията нежна.
Пръсти треперещи и вкоченени,
прерязани от струни заледени.
Сетен дъх снежинките стопява,
помнят мелодията, но тя ги забравя.