19 ene 2010, 13:46

Снежна приказка 

  Poesía » De amor
751 0 0

Когато зимата поръси те със сняг бял
и тялото ти студ корав скове,
усмивката ми ще е твоят вълнен шал,
ръцете ми - ботушки топли две.

 

Със поглед ще те облека в дебел кожух,
със устни в миг кръвта ти ще запаля.
Снегът ще стане ситен нежен пух,
а вятърът като перце ще те погали.

© Светлето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??