22 mar 2022, 10:14

Снежна вода 

  Poesía » Otra
261 0 2

Подари ми гора,

или клонче от нея.

От копито следа,

песента на славея...

Или пръска вода -

задължително снежна!

И е Пролет сега -

при това неизбежна!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??