22.03.2022 г., 10:14 ч.

Снежна вода 

  Поезия » Друга
259 0 2

Подари ми гора,

или клонче от нея.

От копито следа,

песента на славея...

Или пръска вода -

задължително снежна!

И е Пролет сега -

при това неизбежна!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??