8 feb 2015, 11:21

Снежни човеци 

  Poesía » Para niños
643 0 11

 

 


                                        СНЕЖНИ ЧОВЕЦИ

 

                                        Тук на нашия бряг

                                        няма помен от сняг.

                                        Падат гъсти мъгли -

                                        другаде сняг вали…

 

                                        И човеци от сняг

                                        се превиват от смях.

                                        И на снежен език

                                        им е първият вик …

 

                                        Но не можеш прибра

                                        никого у дома…

                                        Те остават навън -

                                        прелестен, зимен сън…

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??