29 nov 2017, 10:17

Снежни човеци 

  Poesía » De amor
478 0 4

Тихо, като падащ сняг

сърцето теб си спомня...

Зими между нас валят

и става пряспата огромна.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??