СНИМКА
Отива ти да си на фона на морето
и облаците слънцето
като завеса тънка да прикриват
от обагрения в синьо хоризонт
на лятото в сърцето ти...
Отива ти да си на фона на морето
и пръските прибойни
като пелерина цялата да те обвиват,
за да танцуваш пак на пясъка
с вятъра на горещите си спомени...
© Яни Todos los derechos reservados