16.09.2011 г., 9:52 ч.

Снимка 

  Поезия » Любовна
521 0 1

 

СНИМКА

 

Отива ти да си на фона на морето

и облаците слънцето

като завеса тънка да прикриват

от обагрения в синьо хоризонт

на лятото в сърцето ти...

 

Отива ти да си на фона на морето

и пръските прибойни

като пелерина цялата да те обвиват,

за да танцуваш пак на пясъка

с вятъра на горещите си спомени...

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??