Снимка, лице..
Нямам сърце.
Водя борба.
Запалвам,
Изчаквам.
Ето пак със сълза,
Пламъка ще загася.
Минало време.
Спомен или бреме…
Познати очи.
Отдавна, преди...
Или заблуден?
Снимката още е в мен...
Спомен - сякаш сън.
Аз ли бях или не съм?
© Милен Кръстев Todos los derechos reservados