2.06.2021 г., 22:03 ч.

Снимка за спомен 

  Поезия » Друга
307 0 0

 

Снимка, лице..

Нямам сърце.

Водя борба.

Запалвам,

Изчаквам.

Ето пак със сълза,

Пламъка ще загася.

Минало време.

Спомен или бреме…

Познати очи.

Отдавна, преди...

Или заблуден?

Снимката още е в мен...

Спомен - сякаш сън.

Аз ли бях или не съм?


 

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??