2 июн. 2021 г., 22:03

Снимка за спомен 

  Поэзия » Другая
309 0 0

 

Снимка, лице..

Нямам сърце.

Водя борба.

Запалвам,

Изчаквам.

Ето пак със сълза,

Пламъка ще загася.

Минало време.

Спомен или бреме…

Познати очи.

Отдавна, преди...

Или заблуден?

Снимката още е в мен...

Спомен - сякаш сън.

Аз ли бях или не съм?


 

© Милен Кръстев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??