На Алекс
Щом започна да вали,
се запитах аз дали
Дядо Боже там където
се намира на небето,
фотоапарат ли има?
С него ли от там ни снима?
Бумне, тресне, осветява.
Снимки прави ли? Не зная.
Всеки се страхува, бяга,
ала аз съм юначага.
До прозореца притихвам
и за снимка се усмихвам.
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados