22 mar 2007, 19:00

Сняг... 

  Poesía
671 0 0

                     Сняг...

 

Щастлива съм, защо да крия?

Сняг навън вали, красиво е, нали?!?

Капят малките снежинки и бързо се топят,

как красиви са докато летят,

а утре всичко ще затрупа и бялата

покривка ще постелят те пред нас...

Снегът всичко ще затрупа,

даже моста между нас

и ще ни дели, невидими стини...

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??