14 nov 2024, 9:50

Сократическа Епитафия 

  Poesía » Filosófica
40 0 0

"На демоса надежда той донесе

и славата геройска я отнесе.

И бе въздиган в култ,

и бе наричан луд.

Посмя да укори елита висш,

а той го награди със бучиниш"

Платон

© Атеист Грешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??