1 sept 2024, 13:11

"Солени ветрове", Бургас 

  Poesía » Verso libre
81 0 0

На концерта,
на откритата сцена
пяха поети с китара.
Вятърът с дърветата

 

зад сцената танцуваше.
Ята със гларуси, кръжащи
в небето им пригласяха.
А на метри морето

 

с кокетно огърлие
от светлини,
им акомпанираше
с топло дихание.

 

Две вечери градината
морска бе огласяна с
песни и мелодии
от душа и сърце.

 

И небесните бардове
също бяха почетени.
Получиха и те наравно
с другите аплодисменти...

 

Открита сцена "Охлюва"

23-24. о8. 2024 г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??