22 ene 2011, 0:14

Сонда* в солена пустиня 

  Poesía » Formas orientales
569 0 3

Заровил пръсти в несбъднатото ти безводие

поредната жажда събличам

и подскача езикът ми хороводно -

един път изрича "Не!", два пъти "Обичам те!".

 

*(от руски ез.)  Сън „ДА”

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??