14 abr 2013, 15:58

Сонетна песен 

  Poesía
339 0 3

На близките ми

 

Отивам нейде, но се връщам

и всеки ден съм аз до вас.

Със мислите си ви прегръщам

и моля Бога си за нас.

 

При тръгване на път открадвам

от погледа към мене благ.

При връщането пък се радвам,

че съм ви още мил и драг.

 

Но някога... ще си отида

и няма да се върна тук.

Една сълза ще ме зазида

и аз ще бъда вече друг.

 

В земята тленното се скрива...

Душата Рая си открива.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??