21 may 2016, 17:29

Сонетна песен за любовта 

  Poesía » De amor
224 0 3

В този свят лъжовен, снежен и дъждовен,

с бури всевъзможни, с правила наложни,

грозен, бездуховен със морал греховен,

с грижи неотложни и със връзки сложни

 

имаме надежда, че към нас поглежда

Любовта голяма- гласна или няма,

че ни тя зарежда с чувства и ни врежда

през мъгли и слънце, и през брод и яма,

 

в оня свят любовен, чист и безгреховен

със небе безбрежно и на поглед нежно...

С музика на Ленън, с ноти на Бетовен,

с минало прилежно, с бъдеще копнежно...

 

В дългия Камино- със пенливо вино,

храним Любовта си с огън във кръвта си!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??