18 feb 2018, 23:39

Совршениот маж 

  Poesía
250 0 1

Во градот каде живеам

сретнав еден совршен маж

убав во својата скромност

и немаше бурма на раката

никој не го заробил

никому не ја ветил својата љубов.

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??