18 февр. 2018 г., 23:39

Совршениот маж 

  Поэзия
247 0 1

Во градот каде живеам

сретнав еден совршен маж

убав во својата скромност

и немаше бурма на раката

никој не го заробил

никому не ја ветил својата љубов.

© Sanja Atanasovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??