18.02.2018 г., 23:39 ч.

Совршениот маж 

  Поезия
248 0 1

Во градот каде живеам

сретнав еден совршен маж

убав во својата скромност

и немаше бурма на раката

никој не го заробил

никому не ја ветил својата љубов.

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??