5 dic 2010, 19:35

Спасение 

  Poesía » Filosófica
1096 0 3

                                                               Спасение



                                                  
Заставам в улица тъмна, 
                                                  поглеждам на всички страни
                                                  и знам, че поемам по пътека стръмна,
                                                  само защото някой ме нарани.
 
                                                  Посягам към спасението мое - 
                                                  наркотици, цигари и самоубийство.
                                                  А тази потайност защо е? 
                                                  Може би, защото готвя кърваво убийство.
      
                                                  Уморих се вече от всичко; 
                                                  от предателства, лъжи и интриги...

                                                  Радвам се, че краят е близко, 
                                                  ще се освободя от тези вериги. 
                                         
                                                  Докато мислите свои подреждам,
                                                  лъч светлина огря ми лицето.
                                                  Спомените си започнах да преглеждам 
                                                  и любовта ми озари сърцето.
          
                                                  Спасението, което търсим, 
                                                  намира се вътре в нас;
                                                  това е любовта, с която ръсим 
                                                  приятели, близки и всички вас.


        
                  P.S

Посвещавам това стихотворение на всички вас, които още не можете да намерите своето спасение. Борете се докрай и не се отказвайте от живота. Моето спасение са моите изключителни приятели, които ми показаха, че всичко има смисъл... 

© Бистра Окереке Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Супер е Бис
  • В точно това е смисълът ... Че те са тези , които ни спасяват и покрепят . Ако нямаш , просто не си търсил достатъчно ... Или просто ти е трудно да дадеш шанс и да имаш доверие на хората ...
  • Ами ако нямаш приятели
    Ами ако всички се оправдават с липсата ти на достойнства
    Ами ако са решили дори да ти докажат "цената" ти
    Тогава КАКВО?
Propuestas
: ??:??