11 abr 2012, 10:17

Спаси каквото е останало от мен 

  Poesía
553 0 1



Спаси каквото е останало от мен
На леглото простряно
Цялото ми детство чака
Да бъде разказано

А аз съм тук
Пораснал
И крещя срещу времето
Потоци от мисли
Думи
Поезия

Спаси каквото е останало от мен
Преди да се събудя променен

Защото сивото в което съм
И студеното в което ме изритаха
Са само спомени
Безмислен сън
И няма как да чуеш виковете ми

Тук съм
Остарял
Плувам срещу течението
Потоци от мисли
Думи
Поезия



10 April 2012






© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Спаси каквото е останало от мен
    На леглото простряно
    Цялото ми детство чака
    Да бъде разказано"

    Ако някой те върне там, ще бъдеш спасен...
    Силни думи, да!
Propuestas
: ??:??