9 nov 2011, 20:10

Спаси ме 

  Poesía
349 0 0

Ела, ела и ме спаси.

Спаси ме от черното ми сърце.

Ела и вземи мойта скърбяща душа

и я захвърли надалеч надълбоко в морето.

Но остани, остани и ме научи да обичам,

да се радвам, а не както цял живот да мразя и ненавиждам.

Дай ми ново сърце, изпълнено с любов,

дай ми нова душа, чиста и състрадателна.

Но ако не можеш, замини си,

забрави ме, за да не те нараня,

защото тогава няма да мога да продължа

и малкото останало добро в мене ще умре...

© Станко Янчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??