Ела, ела и ме спаси.
Спаси ме от черното ми сърце.
Ела и вземи мойта скърбяща душа
и я захвърли надалеч надълбоко в морето.
Но остани, остани и ме научи да обичам,
да се радвам, а не както цял живот да мразя и ненавиждам.
Дай ми ново сърце, изпълнено с любов,
дай ми нова душа, чиста и състрадателна.
Но ако не можеш, замини си,
забрави ме, за да не те нараня,
защото тогава няма да мога да продължа
и малкото останало добро в мене ще умре...
© Станко Янчев Всички права запазени