26 oct 2007, 8:53

СПАСИ МЕ 

  Poesía » De amor
916 0 2

Спаси живота ми от болката,

спаси живота ми от самотата,

спаси ме, моля те, любими,

завинаги от мен самата.

 

Спаси ме от лъжовни думи,

спаси ме от погледи виновни,

спаси ме, моля те, любими,

от безкрайните ми дни греховни.

 

© Марина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??