26.10.2007 г., 8:53 ч.

СПАСИ МЕ 

  Поезия » Любовна
832 0 2

Спаси живота ми от болката,

спаси живота ми от самотата,

спаси ме, моля те, любими,

завинаги от мен самата.

 

Спаси ме от лъжовни думи,

спаси ме от погледи виновни,

спаси ме, моля те, любими,

от безкрайните ми дни греховни.

 

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??